Öğretmen Gelişim Programı Kapsamında  Öğretmenler ve Eğitim Yöneticilerimizle çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları hakkında toplantı yapıldı

Öğretmen Gelişim Programı Kapsamında Öğretmenler ve Eğitim Yöneticilerimizle çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları hakkında toplantı yapıldı

Öğretmen Gelişim Programı Kapsamında  Öğretmenler ve Eğitim Yöneticilerimizle çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları hakkında toplantı yapıldı

08.06.2021 162

Öğretmen Gelişimi Programı (ÖGEP) İl Eylem Planı kapsamında Mayıs ayı etkinliği olarak, İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liselerinde görev yapan bütün branşlardaki öğretmenlerimizin katılımıyla "Eğitim alanında veya branşlar bazında özgün çalışması ve örnek uygulaması olan öğretmenlerle tecrübe paylaşımı" konulu e-konferans Malatya Hafız İHO koordinatörlüğünde yapıldı. Toplantıda örgün eğitimle birlikte, hafızlık projesinin amacı, öğrenci kabul süreci, uygulama süreci ve uygulanan projeler konularında katılımcılar bilgilendirildi. Koordinatör okulumuza ve katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

16-03-2021